Pilsen Challenge 2020: Návrat prestižního turnaje a účast čtyř zahraničních týmů

Přinášíme novinku, ze které máme velkou radost! V únoru se můžete opět tešit na prestižní turnaj Pilsen Challenge, který se vrací po roční pauze. Mečouni se střetnou se starými známými. Na Košutku dorazí po dvou týmech ze Slovenska a Švýcarska. Šestým účastníkem bude Hradec Králové

Prvotní zprávu o konání turnaje vydáváme jen pár hodin poté, co byla definitivně potvrzena účast všech týmů. A kdo přesně se v Plzni představí? Začněme úřadujícím šampiónem Slovenska a finalistou turnaje v roce 2015 - HBK Hokejmarket Skalica spolu s řadou slovenských mistrů světa. Ty má v kádru také Leaders Ružinov Bratislava, pro změnu stříbrný celek z let 2016 a 2018.

Rovněž ze Švýcarska dorazí prověřené a kvalitní týmy plné tamních reprezentantů. Po čtyřech letech se mohou diváci těšit na Oberwil Rebells z Zugu. Rebells v posledních letech v Plzni nahrazoval tým SHC Grenchen-Limpachtal, který bude posledním zahraničním účastníkem. S Grenchenem by měl dorazit také bývalý plzeňský útočník Jaroslav Pauer, na pikantní souboj se bude moci těšit navrátivší Michal Slanec, který v Grenchenu působil přes tři sezóny. Zahraniční týmy pak doplní HBC Hradec Králové, loňský čtvrfinálový sok.

Turnaj zná také své datum. Odehraje se mezi 14. a 16. únorem 2020. Rozpis zveřejníme v nejbližších dnech. Všichni hokejbaloví příznivci jsou srdečně zváni. Doufáme, že hlediště budou zaplněna minimálně tak, jako v předchozích letech. Těšíme se na vás!