AKTUALIZACE: Soutěžní utkání se odkládají, do úterý 17. března zrušeny všechny tréninky

Na základě rozhodnutí ČMSHb se počínaje dnešním dnem 12.3.2020 až do odvolání odkládají soutěžní utkání organizovaná ČMSHb a RSHb. Klub reaguje interním rozhodnutím, které od dnešního dne do úterý 17. března ruší všechny tréninky HBC Plzeň. O dalším postupu bude informovat.

Rozhodnutí předsednictva HBC Plzeň

Klub HBC Plzeň vydává interní rozhodnutí předsednictva, které reaguje na rozhodnutí Českomorvavského svazu hokejbalu (viz níže). Od dnešního dne (12. března 2020) až do úterý 17. března se ruší všechny tréninky HBC Plzeň. O dalším postupu budeme všechny informovat ve středu 18. března prostřednictvím e-mailu a klubových médií.

Rozhodnutí Českomoravského svazu hokejbalu

Českomoravský svaz hokejbalu, na základě vývoje šíření nemoci COVID-19, vydal dne 11. 3. 2020 nařízení motivované snahou neohrozit pokračování hokejbalových soutěží a snížit tak riziko jejich nedokončení. Vzhledem k rychlému vývoji situace s šířením nemoci COVID-19 a s přihlédnutím k rozhodnutím orgánů místních samospráv, Českomoravský svaz hokejbalu opětovně vyhodnotil nastalou situaci.

Na základě výše uvedených okolností vydává Českomoravský svaz hokejbalu rozhodnutí, které v plném rozsahu ruší nařízení z 11. 3. 2020.

Všechna dosud nesehraná utkání v soutěžích řízených ČMSHb a v soutěžích řízených RSHb, se od 12. 3. 2020 do odvolání odkládají. O jejich uskutečnění bude rozhodnuto řídícími orgány soutěží na základě vyhodnocení aktuální situace šíření nemoci COVID-19.