B-tým přivítá pardubický Svítkov, junioři Ústí, SŽ vyzvou Beroun

Plzeňský A-tým o prvním červnovém víkendu nečeká žádné utkání, na řadu přijdou další celky. Plzeňská hala uvidí tři v neděli tři zápasy. Postupně se zde představí junioři, B-tým a starší žáci.

Plzeňský A-tým má o nadcházejícím víkendu volno. Stejně tak mladší žáci. B-tým nastoupí v obnovené 1. Alpa lize v domácím prostředí. V neděli od 14 hodin se utká s pardubickým Svítkovem. Plzeňané s mladým juniorským týmem v posledním zápase získali první body do tabulky, když porazili Prachatice. Hned u tří ze čtyř plzeňských gólů byl Roman Poláček. V brance tým podržel Václav Šubrt, který musel do branky mečounů po vyloučení kolegy Kojzara. Pardubický celek Svítkov Stars o minulém víkendu zvítězil v přestřelce s Malenovicemi 6:5. Výhru pardubickému celku vystřelil až ve 42. minutě útočník Jakub Král, který nastupuje také v extralize za hradecké Piráty. Stars ukořistily třetí výhru z pěti utkání.

Juniory, respektive plzeňské dorostence nastupující v juniorské kategorii, čeká další kolo BEKO poháru. Po prohře 0:4 v Prachaticích vyzvou od 11:30 Ústí nad Labem. Po zápase B-týmu nastoupí v hale ještě starší žáci, ti se střetnou s berounskými Kelty.

Program příštího víkendu:

Neděle – 6. června
  • B-tým: Plzeň – Svítkov Stars Pardubice (14:00)
  • Junioři: Plzeň – Ústí nad Labem (11:30)
  • Starší žáci: Plzeň – Beroun (16:30)