A-tým má volno, B-tým završí základní část, doma zahrají MŽ

Šatny plzeňského A-týmu a dorostu budou o víkendu bez obvyklého ruchu, oba týmy mají volno. Plzeňskému Áčku začíná play-down až příští víkend. Jejich mladší kolegové z B-týmu naopak uzavřou základní část na půdě Blatné. Mečouni budou chtít podruhé v řadě vyzrát na vedoucí celek. V žákovských kategoriích uvidíme dvojboj Plzně a Třemošné.

Plzeňský A-tým má spolu s další trojicí týmů, kterých se týká play-down, o víkendu volno. Plzeňské Béčko se v neděli vydá do Blatné. Svěřenci trenéra Čapka zavítají na půdu ligového lídra. Plzeňané mají před zápasem jistotu, že skončí po 21. kolech na šesté příčce, která zaručuje předkolo play-off. Zápas v Blatné tak zcela jistě bude kvalitní přípravou. V úvodu jara navíc mečouni Blatnou porazili vysoko 9:5. Zaskočí mečouni opět vedoucí celek?

Volný víkend mají také dorostenci. V žákovských kategoriích uvidíme souboj Plzně a Třemošné. Starší žáci v sobotu vyrazí na hřiště Tatranu, mladší žáci v neděli nastoupí v domácí Precol aréně. Říjnový vzájemný duel ovládli mečouni 4:2, budou se radovat znovu? Úvodní buly je naplánováno na 10:00.

Program víkendu:

Sobota 22. dubna

  • Starší žáci: Třemošná - Plzeň (10:00)

Neděle 23. dubna

  • B-tým: Blatná - Plzeň (15:00)
  • Mladší žáci: Plzeň - Třemošná (10:00)