Víkend bude patřit žákům. Ti mladší nastoupí doma

Mužské týmy mají po sezóně. A-tým zachránil v nejkratším možném čase extraligovou příslušnost, B-tým neprošel přes předkolo play-off. Dorostenci budou mít o víkendu také volno. Pozornost tak zaslouží žákovská družstva. Starší žáci pokračují v nadstavbě, vydají se do Jindřichova Hradce. Mladší žáky čeká domácí utkání proti Českým Budějovicím.

Na plzeňské starší žáky si v regionální skupině Čechy Jih, Západ dosud nikdo nepřišel. Vítěznou šňůru natáhli mečouni minulou sobotu proti Českým Budějovicím (10:3) a v pondělí proti Suchdolu (11:1). Proti českobudějovickému Pedagogu zvládli být Plzeňané nesmírně efektivní. Přes téměř vyrovnaný počet střel na branku vyhráli velkým rozdílem. V sobotu je čeká další z jihočeských celků, Olymp Jindřichův Hradec. Přenesou si Západočeši střeleckou fazónu do dalšího utkání?

Mladší žáci si užijí komfort domácího prostředí. Již nyní se mohou těšit na nedělní souboj s Pedagogem České Budějovice. V posledním zápase svého trenéra příliš nepotěšili, doma si budou chtít opět užít vítěznou radost. Aby také ne, když v Precol Aréně neodcházeli jako vítězové jen ve dvou případech v soutěžním ročníku Na poslední duel s Pedagogem navíc mohou mladé plzeňské naděje vzpomínat v dobrém. Po kvalitním výkonu vyhráli mladí mečouni 10:0.

Program víkendu:

Sobota 13. května

  • Starší žáci: Jindřichův Hradec - Plzeň (12:30)

Neděle 14. května

  • Mladší žáci: Plzeň – České Budějovice (12:00)