Mečouni se představí na Sportmanii také letos, na hokejbalové stanoviště láká Michal Edl

V sobotu odstartuje ve sportovním parku za OC Plzeň Plaza Sportmanie Plzeň 2023. Také tentokrát se na této akci představí mečouni s hokejbalovým stánkem, který účastníci v areálu najdou tři dny. Hokejbal si mohou přijít vyzkoušet všichni, na tento sport zve návštěvníky Michal Edl, který je koordinátorem této události.

HBC Plzeň bude mít připravené hokejbalové stanoviště na Sportmanii od soboty 12.8. do pondělí 14.8. Otevírací doba areálu je o víkendu od 10:00 do 20:00, ve všední dny od 14:00 do 20:00. Hokejbal najdou zájemci na stanovišti číslo 28, vstup je zdarma. „Naše stanoviště bude vypadat tak, že tam bude hokejbalová střílna, kde si budou moci návštěvníci zastřílet na různé terče. Střílnu doplníme malými mantinely, tak aby to mohlo být malé hřiště pro děti,“ prozrazuje Michal Edl.

Všechny účastníky čeká spousta zábavy, mohou také otestovat své dovednosti. „Návštěvníci si budou moci vyzkoušet přesnost střelby na určitá místa, které jsou nějakým způsobem bodované, a vyzkoušet náš krásný sport,“ má jasno Edl. Na Sportmanii bude připravený také doprovodný program, soutěže nebo autogramiády.

Sportovní dny nabídnou také spoustu zážitků. „Návštěvníky bych rád pozval na zábavná odpoledne, která na Sportmanii jsou a určitě budeme rádi, když si přijdou vyzkoušet náš sport s oranžovým míčkem, který nás všechny baví a děláme ho srdcem,“ říká Edl, který chce přilákat nové hráče do plzeňského klubu. „Doufáme, že to malé děti chytí a v co největším počtu se s námi v září představí na tréninkách a nebudou doma sedět u televizí a počítačů a budou dělat zábavný sport, kterým určitě hokejbal je,“ doplňuje trenér plzeňského A-týmu.