A-tým čeká zápas v rámci Českého poháru, doma hrají dorost a minipřípravka

V rámci nadcházejícího víkendu má plzeňské Áčko další volno od extraligových bojů. V pátek večer ovšem v Písku sehraje duel druhého kola Českého poháru. Venkovní výjezd čeká během svátečního dne také starší žáky. V Precol aréně se v sobotu představí minipřípravka, v neděli zase dorost.

Extraligová družstva měla v rámci 1. kola Českého poháru volno a byla nalosována až do druhého kola. Systém soutěže Plzeňany ve druhém kole pošle na jih Čech. Konkrétně do Písku, který hraje 2. Ligu hokejbalu ve skupině Čechy-Jih a v dosavadním průběhu sezóny odešel poražen jen jednou v sedmi případech. I přes soupeřovu druholigovou formu budou Plzeňané v zápase favoritem a nebudou chtít dopustit zaváhání. Zápas může nabídnout pikantní souboj, jelikož za Písek nastoupí Vít Čapek, toho času druhou sezónou také plzeňský brankář, jehož mateřským družstvem je právě tým z města na Otavě. Zápas začíná v pátek v 19:00.

Starší žáky čeká souboj se Suchdolem nad Lužnicí. Půjde o souboj sousedů v tabulce. V případě vítězství se mečouni udrží v kontaktu se samotnou špičkou v soutěži. Domácí program obstará minipřípravka, v sobotu hostí Precol aréna turnaj několika týmů. V neděli od 13 hodin naskočí dorostenci, kteří hostí Suchdol nad Lužnicí a budou chtít zapomenout na poslední domácí duel a opět oslavit výhru.

Program víkendu:

Pátek 27. října 2023

  • A-tým: Písek - Plzeň (19:00, Český Pohár)

Sobota 28. října 2023

  • Starší žáci: Suchdol nad Lužnicí - Plzeň (11:00)
  • Minipřípravky: Turnaj (Precol aréna, 11:00)

Neděle 29. října 2023

  • Dorost: Plzeň - Suchdol nad Lužnicí (13:00)